Nieuws

Benzema: 'Ik heb nooit opgegeven, maar vanavond moet ik denken aan het team'

Benzema: 'Ik heb nooit opgegeven, maar vanavond moet ik denken aan het team'

20-11-2022 08:36 Laatste update: 08:47

Karim Benzema heeft op Instagram gereageerd op zijn blessure. De kwetsuur van de Fransman verergerde op de training waardoor de Ballon d’Or winnaar definitief afhaakte bij Les Blues.

De blessure van Benzema is een streep door de rekening voor heel Frankrijk. De aanvaller was afgelopen seizoen goud waard voor Real Madrid en het Franse nationale elftal. Op Instagram reageerde de aanvaller zelf op het teleurstellende nieuws. 'In mijn leven heb ik nooit opgegeven, maar vanavond moet ik denken aan het team, zoals ik altijd heb gedaan. Daarom sta ik mijn plek in de selectie af aan iemand die onze ploeg kan helpen om goed te presteren op het WK. Dank jullie allemaal voor jullie steunbetuigingen.'

Bondscoach Didier Deschamps heeft tot maandagavond om een vervanger op te roepen. Wissam Ben Yedder (AS Monaco), Moussa Diaby (Bayer Leverkusen), Martin Terrier (Stade Rennais), Anthony Martial (Manchester United) en Thomas Lemar (Atlético Madrid) zijn volgens internationale media de voornaamste kandidaten om Benzema te vervangen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Karim Benzema (@karimbenzema)