Nieuws

Zorgen in Engeland: James ligt er langer uit dan gedacht en mist mogelijk WK

Zorgen in Engeland: James ligt er langer uit dan gedacht en mist mogelijk WK

14-10-2022 15:49

Chelsea-back Reece James moet zich zorgen gaan maken om zijn deelname aan het wk, melden verschillende Engelse media. De Engelsman viel afgelopen week uit met een blessure en die lijkt erger te zijn dan aanvankelijk werd ingeschat.

Eerst leek het er op dat James maar een paar wedstrijden zou moeten missen, maar aanvullende scans schetsen toch echt een ander beeld. Dat valt te rijmen met de teksten van Graham Potter, die al aangaf dat zijn rechtsback een bezoekje zou gaan brengen aan de kniespecialist.

De blessure van James komt op het slechtste moment. De 22-jarige verdediger is al geruime tijd één van de blikvangers bij Chelsea en kon zich normaal gesproken ook opmaken voor een plekje in de WK-selectie. Dat lijkt nu echter in gevaar te gaan komen.

Waar Engeland normaal gesproken keuze te over heeft op de rechtsbackpositie, is dat nu wel anders. Manchester City-back Kyle Walker is nog altijd herstellende van een liesblessure, terwijl Trent-Alexander Arnold tijdens Liverpool tegen Arsenal ook naar de kant ging met een blessure.