Nieuws

'Feyenoord wil PSV tegenwerken en heeft contract klaar liggen voor Wellenreuther'

'Feyenoord wil PSV tegenwerken en heeft contract klaar liggen voor Wellenreuther'

30 april - 09:37

Feyenoord zet er intern op in om Timon Wellenreuther langer aan zich te binden, aldus 1908.nl. De doelman - die het spelen van de tweede viool afwisselt met het spelen van de eerste - loopt over een jaar uit zijn contract en de Rotterdammers willen daar wat extra’s aan toevoegen.

De situatie onder de lat bij Feyenoord is bekend. Justin Bijlow ging het seizoen in als eerste doelman van de club, maar raakte tot twee keer toe ernstig geblesseerd. Daardoor kwam Wellenreuther weer in beeld en leverde meer dan goede prestaties. Nu Bijlow weer terug is, zal er een strijd worden gevoerd met Wellenreuther, die zelf aan heeft gegeven vanaf komend seizoen ergens eerste doelman te willen zijn.

Of dat bij Feyenoord gaat zijn is niet bekend, maar volgens 1908.nl zijn ze in Rotterdam wel voornemens om Wellenreuther langer te binden. De Stadionclub hoopt de Duitser uit handen te houden van PSV, waarvan bekend is dat ze in hem een eerste doelman zien omdat verwacht wordt dat Walter Benítez en Joël Drommel na dit seizoen uit Eindhoven vertrekken.

In hoeverre dit iets zegt over de situatie van Bijlow, is niet bekend. De Nederlandse doelman lijkt in ieder geval wel tot in ieder geval het einde van het seizoen te mogen keepen. Afgelopen donderdag stond Bijlow in plaats van Wellenreuther onder de lat tijdens de uitwedstrijd met Go Ahead Eagles.