Transfernieuws

'Oud-Eredivisionist Darri doorstaat medische keuring en tekent contract in Qatar'

'Oud-Eredivisionist Darri doorstaat medische keuring en tekent contract in Qatar'

16-08-2022 15:02

Brahim Darri heeft een contract voor één jaar getekend in Qatar. De aanvaller kon transfervrij de overstap maken nadat zijn contract bij Samsunspor in goed overleg was ontbonden.

Om welke club het gaat, is nog onbekend. Darri onderging dit weekend de medische keuring en tekende maandagavond een 'lucratief contract dat hij niet kon laten gaan'. Donderdag wordt de aanvaller officieel gepresenteerd bij zijn nieuwe club.

Darri maakte in 2019 de overstap van NEC naar het buitenland. De aanvaller tekende een contract bij het Turkse Karagümrük. Sindsdien was de oud-speler van Vitesse, De Graafschap, Heracles Almelo en FC Den Bosch actief voor verschillende Turkse clubs. Nu volgt dus een dienstverband in de Stars League in Qatar.

In een interview met VoetbalPrimeur gaf Darri onlangs nog aan graag terug te willen keren in Nederland. "Ik zou Nederland willen laten zien dat ik van een jochie ben gegroeid naar een professionele man", aldus de aanvaller. Uiteindelijk kiest Darri, mede door het lucratieve aanbod, tóch voor een nieuw buitenlands avontuur.