Transfernieuws

'Speciale clausule Hendrix legt ambitieuze promotieplannen in Düsseldorf bloot'

'Speciale clausule Hendrix legt ambitieuze promotieplannen in Düsseldorf bloot'

11-08-2022 13:17

Jorrit Hendrix tekende donderdag een éénjarig contract bij tweede divisionist Fortuna Düsseldorf. Bij de onderhandelingen is echter ook een speciale clausule opgenomen waarin dat contract met twee extra seizoenen kan worden verlengd.

Het Duitse BILD meldt dat Hendrix namelijk het éénjarig contract in een driejarig contract ziet veranderen als Fortuna naar de Bundesliga weet te promoveren. Het legt de ambitieuze plannen van de club goed weer, waar Jordy de Wijs onlangs ook al tekende. Hendrix wil graag door op het hoogste niveau en neemt het seizoen in de tweede Bundesliga voor lief, maar wil ook bij de club blijven als het promotie weet af te dwingen. 

Met het aantrekken van Hendrix heeft Fortuna de selectie op orde. Namen als Hendrix en De Wijs moeten als leidersfiguren dienen en de club naar het hoogste niveau tillen. Volgens de Duitse krant is de ploeg daar nu toe in staat. Een andere bekende van de club is Kristoffer Peterson, die voorheen uitkwam voor FC Utrecht, Roda JC en Heracles Almelo. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!