Nieuws

'Memphis Depay was toch echt wel een stuk verder en beter dan Gakpo nu'

'Memphis Depay was toch echt wel een stuk verder en beter dan Gakpo nu'

10-08-2022 23:24

Cody Gakpo speelde dinsdagavond een matige wedstrijd tegen AS Monaco. De Oranje-international staat in de belangstelling van Manchester United, maar volgens de redacteuren van VoetbalPrimeur is de 23-jarige Eindhovenaar nog niet rijp voor het hoogste niveau.

"Op basis van gisteren (dinsdag, red.) zou het een heel vreemde transfer zijn. Hij heeft daar niets te zoeken op dit moment. Er zaten veel internationale scouts op de tribune. Dit zijn de wedstrijden waarin het moet gebeuren", zegt Ruben Winkels, adjunct-hoofdredacteur van VoetbalPrimeur in de voetbalpodcast #DoneDeal.

Volgens Winkels heeft de interesse van Manchester United veel invloed gehad op het spel van de PSV'er. "Hij was er met zijn hoofd niet bij en was heel erg met zichzelf bezig. Hij worstelde echt. Dan kun je twee keer scoren tegen FC Emmen, maar dat zijn niet de wedstrijden waar grote clubs zich op baseren als ze een speler halen voor zoveel geld."

Hoofdredacteur Dennie van Laar sluit zich aan bij Winkels.  "Hij liet het niet zien. In een grote en belangrijke wedstrijd kon hij zijn ploeg niet bij de hand nemen. Het eerste waar ik aan dacht was Memphis Depay, die van PSV naar United ging. Die was toch echt wel een stuk verder en beter dan Gakpo nu. Hij zakte een beetje door het ijs."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!