Transfernieuws

Van Bommel en Overmars eindelijk verlost van enfant terrible bij Antwerp FC

Van Bommel en Overmars eindelijk verlost van enfant terrible bij Antwerp FC

31-07-2022 14:24

Royal Antwerp FC heeft afscheid genomen van Didier Lamkel Zé. Het enfant terrible is verkocht aan het Cypriotische Omonoia FC door technisch directeur Marc Overmars.

Alleen de medische keuring staat een overgang nog in de weg, meldt The Great Old via de officiële kanalen. Sinds 2018 speelde Zé voor Antwerp met wisselend succes. Hij werd in zijn periode bij de club drie keer uitgeleend aan achtereenvolgens Dunajska Streda (Slovenië) Khimki (Rusland) en FC Metz (Frankrijk).

Mark van Bommel stelde geen prijs op de aanwezigheid van de 25-jarige Kameroener waardoor een afscheid voor beide kampen de beste oplossing was. Zé zorgde de voorbije jaren voor de nodige controverse met zijn gedrag.

In 2019 speelde hij met zijn werkgever tegen AZ. Toen Zé scoorde, klom hij de tribunes in wat hem op een tweede gele prent kwam te staan. Later kwam onder meer hij in een RCS Anderlecht-shirt naar de training om een transfer te forceren. Daarnaast lag hij regelmatig overhoop met zijn ploeggenoten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!