Nieuws

WK in gevaar voor middenvelder: Klopp bevestigt ernstige blessure

WK in gevaar voor middenvelder: Klopp bevestigt ernstige blessure

30-07-2022 14:05

Liverpool kan de komende maanden niet rekenen op Alex Oxlade-Chamberlain. De middenvelder is uitgeschakeld met een hamstringblessure die hij opliep in het duel met Crystal Palace. Naar verwachting staat hij maanden buitenspel.

Jürgen Klopp bevestigt op de persconferentie in aanloop naar het duel om de Community Shield met Manchester City dat de middenvelder langdurig langs de kant staat. "Het duurt langer dan een paar weken, het is een serieuze hamstringblessure", zegt de Liverpool-manager. Ondanks de zware blessure hoeft de Engels international niet geopereerd te worden.

Oxlade-Chamberlain, waarvan het contact komende zomer afloopt, ligt er naar alle waarschijnlijkheid twee tot drie maanden uit waardoor ook zijn deelname aan het WK in gevaar komt. Ondanks de afwezigheid van de voormalig Arsenal-speler gaat Liverpool deze zomer niet meer de transfermarkt op voor een nieuwe versterking. Klopp zou tevreden zijn met de opties die hij nu tot zijn beschikking heeft de komende maanden, meldt The Athletic.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!