Nieuws

'Feyenoord komt in zoektocht naar toekomstige opvolger van Senesi uit in Italië'

'Feyenoord komt in zoektocht naar toekomstige opvolger van Senesi uit in Italië'

27-07-2022 13:37

Feyenoord is nog altijd op zoek naar een verdediger en is volgens Italiaanse media uitgekomen bij Parma. De Rotterdammers zouden Elias Cobbaut op het oog hebben, aldus Tuttomercatoweb.  

Cobbaut verkaste afgelopen jaar op huurbasis van Anderlecht naar Parma. De Italianen wisten niet te promoveren, maar de 24-jarige Belg was één van de uitblinkers. Dat maakte dat de club drie miljoen euro neertelde om hem definitief over te nemen. Nu zou Feyenoord zaken willen doen.

Volgens de berichtgeving van het Italiaanse medium zou er een ‘Feyenoord-vertegenwoordiger’ zijn afgereisd naar Noord-Italië om een mogelijke transfer te bespreken. Cobbaut zou op huurbasis de stap naar De Kuip moeten maken, om vervolgens via een optie tot koop definitief ingelijfd te kunnen worden.

Trainer Arne Slot zou maar wat graag een linkerverdediger aan zijn selectie toevoegen. Ondanks het goed presterende duo Gernot Trauner en Marcos Senesi, is de spoeling dun achterin. Aangezien hij linksbenig is, zou Cobbaut kunnen worden klaargestoomd om de Argentijn in de toekomst op te volgen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!