Transfernieuws

'Mourinho dicht bij vastleggen Wijnaldum, andere Nederlander als back-up'

'Mourinho dicht bij vastleggen Wijnaldum, andere Nederlander als back-up'

25-07-2022 08:28

AS Roma komt steeds dichter tot een overeenkomst met Paris Saint Germain om Georginio Wijnaldum over te nemen. De Nederlandse middenvelder beleefde een teleurstellend seizoen in Parijs en maakt goede kans verhuurd te worden aan AS Roma. De Italiaanse club wil wel een optie tot koop bedingen op de 31-jarige speler. 

Dat meldt Il Messagero. Onder meer Everton, Leicester City en West Ham United zijn gecharmeerd van de Nederlander, maar de Premier League-clubs lijken in deze mis te grijpen. Roma stuntte eerder deze week al met de komst van Paolo Dybala en nu is de club van plan Wijnaldum naar de Italiaanse hoofdstad te brengen. Aanvankelijk wordt de speler gehuurd, maar Roma wil een optie tot koop voor acht miljoen euro bedingen in de deal. 

Hoe PSG in de transfer staat, is niet bekend, maar de club gebruikt Wijnaldum momenteel niet. De middenvelder bouwde een grote status op bij Liverpool, met als hoogtepunt twee doelpunten tegen Barcelona in de 4-0 comeback van The Reds, maar in Parijs wil het niet lukken. Mocht Wijnaldum niet haalbaar zijn, dan wil Roma doorpakken voor een andere Nederlander: Jerdy Schouten van Bologna behoort ook tot de opties. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!