Nieuws

Ten Hag duidelijk: 'Ronaldo heeft zelfs een optie voor nog een seizoen'

Ten Hag duidelijk: 'Ronaldo heeft zelfs een optie voor nog een seizoen'

18-07-2022 18:44

Erik ten Hag wil Cristiano Ronaldo graag in Manchester houden. De nieuwe manager van Manchester United gaat tijdens een persconferentie in op de transferperikelen rondom de Portugese wereldster.

Ten Hag is niet van plan om Ronaldo van de hand te doen. De voormalig trainer van Ajax zou het contract van de 38-jarige vedette zelfs graag met één jaar willen verlengen. "Hij is niet te koop. Ik heb plannen met hem en kijk ernaar uit om met hem te werken. De situatie is nog altijd hetzelfde. Ik ben goed geïnformeerd: hij heeft een optie voor nog een seizoen", zegt Ten Hag op de persconferentie. "Ja, hij zou kunnen blijven. We weten allemaal dat Ronaldo een topprofessional is en fit zal zijn, dat is de laatste zorg die ik heb."

De Tukker is ervan overtuigd dat Ronaldo een grote rol kan spelen in het spel van Ten Hag. "Cristiano is daartoe in staat, in zijn carrière heeft hij alles al laten zien. We willen op een bepaalde manier spelen. Een topspeler kan bijdragen en Ronaldo is een absolute topspeler in onze selectie", besluit de manager van Manchester United.