Transfernieuws

'Hendrix ontbreekt wegens reden op trainingskamp: Feyenoord wil huur beëindigen'

'Hendrix ontbreekt wegens reden op trainingskamp: Feyenoord wil huur beëindigen'

18-07-2022 16:42

Volgens 1908 is er een reden waarom Jorrit Hendrix geen deel uitmaakt van het trainingskamp dat de Rotterdammers deze week opslaan in De Lutte. Voor de Spartak Moskou-middenvelder is geen toekomst meer in Rotterdam.

Volgens de officiële lezing ontbreekt Hendrix, wegens een lichte blessure. Daar is volgens het medium geen sprake van. Trainer Arne Slot zou hebben aangegeven dat de voormalig PSV'er mag uitkijken naar een nieuwe club. Sinds januari speelt de controleur in Rotterdam. Destijds werd hij voor anderhalf jaar gehuurd van Spartak Moskou.

Voor Hendrix bestaat volgens 1908 interesse vanuit zowel Nederland als België. Zo is FC Twente in de markt om hem in te lijven, maar wil ook het Royal Antwerp FC van trainer Marc van Bommel en technisch directeur Marc Overmars toeslaan. Het liefst blijft de enkelvoudig Nederlands international actief in Rotterdam. Namens Feyenoord kwam Hendrix veertien keer in actie. Daarin scoorde hij één keer en bereidde hij eveneens één treffer voor.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!