Nieuws

Van Bommel maakt goede indruk op Antwerp-spelers: 'Zijn plan is duidelijk'

Van Bommel maakt goede indruk op Antwerp-spelers: 'Zijn plan is duidelijk'

10-07-2022 14:24

Mark van Bommel oogst tot nu toe veel lof als trainer van Royal Antwerp FC. De spelersgroep loopt weg met de Nederlander en stelt dat het plan van de oefenmeester duidelijk is. 

Dat schrijft Het Laatste Nieuws in gesprek met Antwerp-verdediger Ritchie de Laet. De ambitieuze Belgische club wil zo snel mogelijk om de prijzen gaan spelen, zei technisch directeur Marc Overmars al onlangs. "Het is duidelijk wat het plan is, meer dan vorig jaar", zegt De Laet. "De coach wil zijn visie overbrengen, ook met videobeelden. Je merkt dat de trainer op het allerhoogste niveau heeft gespeeld en dat hij van de besten heeft geleerd."

Davino Verhulst, die onlangs bij de club aansloot, is ook te spreken over de Nederlandse werkwijze. "De spelers en staf vormen één grote familie. De trainer werkt op een heel respectvolle manier en brengt zijn boodschap duidelijk over. Dat zorgt voor een mooie dynamiek." Antwerp hoopt nog enkele spelers aan te trekken voordat het seizoen begint, maar versterkte zich al met Vincent Janssen, Anthony Valencia, Christopher Scott, Visar Shala en Verhulst.