Nieuws

Streep door de rekening voor Ten Hag: Ronaldo niet mee op Azië-trip van United

Streep door de rekening voor Ten Hag: Ronaldo niet mee op Azië-trip van United

08-07-2022 16:41

Cristiano Ronaldo reist ook niet mee met Manchester United voor de oefentrip naar Thailand. Tyrell Malacia maakt wel onderdeel uit van de selectie van manager Erik ten Hag, die 31 spelers meeneemt naar Azië.

Via de clubsite bevestigt Manchester United dat Ronaldo niet mee afreist. 'Hij heeft extra vrije tijd heeft gekregen om een familieprobleem op te lossen', stelt de club in het bericht. Malacia geldt tot dusver als enige aankoop van The Mancunians en stapt net als dertig andere spelers in het vliegtuig richting Thailand.

Aanvankelijk had de Portugese superster deze maandag al op het trainingsveld moeten staan, maar hij schitterede door afwezigheid. 'Familieomstandigheden' waren de aangevoerde reden waarom Ronaldo ontbrak. Naar verluidt is de international ontevreden en wil hij vertrekken van Old Trafford.

Dinsdag speelt United het eerste oefenduel van de voorbereiding en niet tegen de minste tegenstander: Liverpool. Drie dagen later wordt er gevoetbald in Australië. Melbourne Victory is dan de opponent.