Nieuws

Hato kon Ajax verruilen voor Engelse top: zo keek de verdediger naar de interesse

Hato kon Ajax verruilen voor Engelse top: zo keek de verdediger naar de interesse

24 maart - 08:20

Begin deze maand tekende Jorrel Hato een nieuw contract bij Ajax. De achttienjarige verdediger stond in de belangstelling van menig Engelse topclub, maar blijft voorlopig in Amsterdam. Hato heeft nu gereageerd op de interesse in hem. VoetbalNieuws neemt de uitspraken van de Ajacied met je door!

Vijf dagen na zijn achttiende verjaardag maakte Ajax de contractverlenging van het grote talent wereldkundig. Hato zette een krabbel onder een contract tot medio 2028 en maakte zo een einde aan alle speculaties over zijn toekomst. De geboren Rotterdammer maakte in januari 2023 zijn debuut voor Ajax een maakt sindsdien een stormachtige ontwikkeling mee. Zo maakte Hato al zijn debuut voor het Nederlands Elftal en staat zijn teller in Ajax 1 op 54 optreden.

Hoe keek Hato naar interesse uit Engeland?

In een uitgebreid interview met het Algemeen Dagblad sprak Hato zich ook uit over de interesse uit de Premier League. "Het is niet dat ik mijn schouders ophaalde, maar ik heb er ook niet echt over nagedacht", gaf de tiener aan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!