Nieuws

Dit zegt Memphis na zijn glansrol in het Champions League-duel met Internazionale

Dit zegt Memphis na zijn glansrol in het Champions League-duel met Internazionale

14 maart - 20:30

Memphis Depay was woensdagavond belangrijk voor Atlético Madrid. De Nederlander maakte vlak voor tijd de goal die een verlenging afdwong en benutte ook een penalty in de strafschoppenreeks. Dit is wat de aanvaller na afloop van het duel zei. 

Wat zei Memphis na het duel met Inter?

Atlético Madrid behaalde woensdagavond dankzij Memphis ten koste van Inter de kwartfinales van de Champions League. De Nederlander gaf na afloop van het duel op het clubkanaal aan toch nog niet helemaal tevreden te zijn. "Ik ben blij met de manier waarop ik inviel, maar ik zit nog niet op mijn niveau op dit moment. Ik ga altijd naar huis met die gedachte: Ik moet beter worden. Hoe kan ik beter? Hoe pas ik het beste bij Atlético en hoe kan ik uitblinken?"

"Ik ben geen typische spits van origine, geen normale speler", vervolgt de Nederlander, die nog altijd op zoek is naar zijn plek in het systeem van Diego Simeone. "Mensen hebben altijd een mening over mij. Het is goed of fout. Mensen houden van me of haten mij. Dat is prima, dat heb ik te accepteren. Ik ben geen kleine jongen meer. Het is al zo sinds mijn zestiende, toen ik professional werd. Dat heeft te maken met de dingen waarvan ik buiten het voetbal houd en wat ik binnen de lijnen doe. So be it."