Nieuws

Vermoedelijke opstelling AS Roma: De Rossi past één wijziging toe tegen Feyenoord

Vermoedelijke opstelling AS Roma: De Rossi past één wijziging toe tegen Feyenoord

22 februari - 12:20

AS Roma begint donderdagavond waarschijnlijk met één andere naam aan het Europa League-duel met Feyenoord dan vorige week. Trainer Daniele De Rossi houdt verder vast aan de elf waarmee hij een 1-1 gelijkspel in De Kuip boekte. VoetbalNieuws.nl neemt de vermoedelijke opstelling van de Italianen met je door.

Vorige week donderdag verscheen Edoardo Bove aan de aftrap op het middenveld. Hij was de vervanger van Bryan Cristante, die vanwege rugklachten niet helemaal wedstrijdfit was, maar later nog wel minuten maakte als invaller. Het lijkt er nu op dat de spelmaker fit genoeg is om te beginnen.

Verder zijn er weinig tot geen veranderingen te bespeuren in het elftal van De Rossi, dat in een kolkend eigen huis de achtste finales van de Europa League tracht te bereiken. Daardoor zien we Mile Svilar weer op doel, en wordt de achterhoede van links naar rechts gevormd door Leonardo Spinazzola, Diego Llorente, Gianluca Mancini en oud-Feyenoorder Rick Karsdorp. Leandro Paredes en Lorenzo Pellegrini staan samen met Cristante op het middenveld. Voorin zijn Paulo Dybala en Nicola Zalewski weer de aangevers van de absolute targetman; Romelu Lukaku.

AS Roma – Feyenoord begint donderdagavond om 21.00 uur in het Stadio Olimpico. Feyenoord zal voor revanche gaan. Vorig jaar verloren de Rotterdammers na verlenging namelijk met 4-1, in een duel dat destijds in de kwartfinales van de Europa League werd gespeeld. VoetbalNieuws.nl zal via Langs de Lijn live verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Vermoedelijke opstelling AS Roma: Svilar; Karsdorp, Mancini, Llorente, Spinazzola; Cristante, Paredes, Pellegrini; Dybala, Lukaku, Zalewski.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!