Nieuws

Dit zegt Girona-trainer Míchel over mogelijke titel na nederlaag tegen Real Madrid

Dit zegt Girona-trainer Míchel over mogelijke titel na nederlaag tegen Real Madrid

11 februari - 08:44 Laatste update: 12:25

Míchel gooit na de 4-0 nederlaag tegen Real Madrid de handdoek in de ring voor de titelstrijd. De succestrainer van Girona reageerde na afloop over de titelaspiraties van zijn ploeg. VoetbalNieuws.nl zet zijn uitspraken voor je op een rij.

Girona leed zaterdagavond zijn tweede nederlaag van dit seizoen. De verrassing van La Liga verloor met 4-0 van Real Madrid, dat daarmee zijn koppositie verstevigde. De madrilenen zijn dit seizoen het enige team wat wist te winnen van het team van Míchel, maar de trainer tempert de verwachtingen rond zijn ploeg.

Wat zegt Míchel over de nederlaag tegen Real Madrid?

Tegen Real Madrid mocht Míchel niet op de bank plaats nemen door een schorsing, maar na afloop verweet hij zijn ploeg niets op de persconferentie. "We hebben alles gegeven, maar in de duels waren de spelers van Real superieur. Wij zitten niet op dit niveau. Deze wedstrijd toonde ons de realiteit. We beleven een ongelooflijk seizoen, maar we zijn nog wel een paar stappen van het niveau van Real verwijderd. Dit helpt ons om met beide benen op de grond te blijven staan."

Hoe ziet Míchel de titelkansen voor Girona?

Na afloop toonde de trainer zich realistisch en zo ook over de titelkansen voor zijn elftal. "Wij kunnen niet meedoen met Real, Barcelona en Atlético Madrid", aldus Míchel. "De titelstrijd is niet onze competitie; wij concurreren met Athletic Bilbao, Real Betis, Real Sociedad en Valencia. Wij zijn niet de vierde titelkandidaat, dat heb ik altijd al gedacht. Maar we zijn wel een goede kandidaat om volgend seizoen Europees voetbal te spelen. Laten we daar hard aan gaan werken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!