Nieuws

Wanneer kan Ajax weer beschikken over de nog geblesseerde Rensch en Godts?

Wanneer kan Ajax weer beschikken over de nog geblesseerde Rensch en Godts?

7 februari - 17:50 Laatste update: 19:07

Ajax kent dit seizoen de nodige blessuregevallen. Ook Devyne Rensch en Mika Godts zitten momenteel in de lappenmand. Voetbal International heeft goed en slecht nieuws over het Amsterdamse tweetal. 

Hoe lang ligt Rensch uit de roulatie na zijn blessure tegen PSV?

Rensch begon tegen PSV in de basis als linksachter, maar moest het duel tijdig staken. Voor de verdediger lijkt het duel van komende zondag met SC Heerenveen te vroeg te komen. VI weet te melden dat de schade mee lijkt mee te vallen voor de speler. Na dertig minuten moest Rensch zich laten vervangen na een duel met Johan Bakayoko.

Wanneer keert Godts terug bij Ajax?

Volgens het weekblad is er wel goed nieuws over Godts te melden. De aanvaller is op de weg terug na een hamstringblessure. Godts is dit seizoen voornamelijk actief met Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. De Belg liep eind december een hamstringkwetsuur op, terwijl er in eerste instantie gevreesd werd voor een knieblessure. VI verwacht dat Godts de komende weken de groepstraining van Ajax zal hervatten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!