Nieuws

Waar en hoe laat wordt Ghana - Kaapverdië op de Afrika Cup uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Ghana - Kaapverdië op de Afrika Cup uitgezonden?

13 januari - 15:21

Ghana geldt als één van de topfavorieten voor de eindzege in de Afrika Cup. The Black Stars openen het toernooi zondagmiddag met een duel tegen Kaapverdië. Waar en hoe laat wordt het uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Hoe laat wordt Ghana - Kaapverdië op de Afrika Cup uitgezonden?

Oud-Ajacied Mohammed Kudus geldt als de absolute ster van het Ghanese elftal. Samen met zijn teamgenoten gaat hij in Ivoorkust op jacht naar de eerste Afrikaanse titel sinds 1982. Ghana won de Afrika Cup in totaal vier keer.

De ploeg is in poule B ingedeeld met Egypte, Mozambique en Kaapverdië. De wedstrijd tegen laatstgenoemd land is voor Ghana dus de eerste. Bij Kaapverdië vinden we ook twee bekende namen. De broers Laros en Deroy Duarte komen uit voor de eilandstaat. Laros speelt voor FC Groningen, Deroy voor Fortuna Sittard.

Ghana - Kaapverdië live kijken

Ghana – Kaapverdië begint zondag 14 januari om 20.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien op Ziggo Sport Voetbal. VoetbalNieuws.nl doet via Langs de Lijn in hoogtepunten verslag. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!