Nieuws

Sportief directeur Djurgården ziet Mulugeta spoedig overstap naar Feyenoord maken

Sportief directeur Djurgården ziet Mulugeta spoedig overstap naar Feyenoord maken

9 januari - 12:55 Laatste update: 12:55

Isak Alemayehu Mulugeta lijkt spoedig de overstap naar Feyenoord te gaan maken, zo onthuld sportief directeur Bosse Andersson van Djurgården IF in gesprek met Fotbollskanalen. Recent kwam al naar buiten dat Feyenoord bezig was met de komst van de zeventienjarige aanvaller, die eerder al eens op de proef was in Rotterdam-Zuid.

Feyenoord zou hopen om Mulugeta in een huurdeal met een optie tot koop naar Nederland te halen. Dit lijkt nu het geval, waar ook Andersson spreekt over een huuroverstap van de Zweedse tiener. "Het is geen geheim dat we een gesprek met Feyenoord hebben gehad", begint de directeur, die aangeeft dat deze week 'behoorlijk doorslaggevend' is rond deal tussen beide clubs. "Als het geen weekenden en nieuwjaar waren geweest, dan was hij er misschien al geweest. Nu is dat nog niet het geval", vervolgt Andersson. De directeur geeft aan dat een huurdeal met optie tot koop een oplossing kan zijn voor Mulugeta. "Als je de speler in het midden zet en die club hoort, is dat geen slecht sportiviteit alternatief", klinkt het. 

Voor Mulugeta is een overstap naar Feyenoord niet onbekend. In maart 2022 was de middenvelder annex aanvaller op vijftienjarige leeftijd al eens op de proef in Rotterdam-Zuid. In de periode die volgde, heeft Mulugeta een sterke indruk achtergelaten, waardoor hij nu mogelijk een definitieve overstap naar Feyenoord kan gaan maken.