Transfernieuws

'Van den Belt heeft er een belangstellende bij: derde club meldt zich in De Kuip'

'Van den Belt heeft er een belangstellende bij: derde club meldt zich in De Kuip'

8 januari - 15:35 Laatste update: 12 januari - 13:43

Thomas van den Belt heeft er nog een extra optie bij gekregen. Volgens 1908.nl wil ook Fortuna Sittard graag dat de middenvelder van Feyenoord op huurbasis voor de club uit gaat komen.

Van den Belt is de laatste week hot bij de clubs uit de Eredivisie. De middenvelder zou in de belangstelling staan van Excelsior en Vitesse en daar heeft zich met Fortuna nu een derde gegadigde bijgevoegd.

Er ligt nog geen concreet voorstel van Fortuna, maar die lijkt 'wel in aanmaak', zo klinkt het. De Limburgers zouden in de voormalig middenvelder van PEC Zwolle dé winterversterking van het middenveld zien. Ook de belangstelling van Excelsior en Vitesse blijft staan.

Van den Belt kwam afgelopen zomer over van PEC naar Feyenoord, maar kon zich nog niet in de basis spelen. Wel lonken er voor hem steeds meer kansen in De Kuip omdat ook Ramiz Zerrouki met Algerije naar de Afrika Cup is. Ook op het afgelopen trainingskamp maakte hij een goede indruk met een doelpunt tegen FSV Mainz.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!