Transfernieuws

Dybala goedkoop op te halen: zo zit het contract van de AS Roma-ster in elkaar

Dybala goedkoop op te halen: zo zit het contract van de AS Roma-ster in elkaar

2 januari - 07:22

Paolo Dybala speelde jarenlang de sterren van de hemel en laat zich nu wekelijks zien bij AS Roma. De Argentijnse ster is echter vanwege een ontsnappingsclausule voor een relatief goedkoop bedrag op te halen. VoetbalNieuws bekijkt hoe het contract van de speler precies in elkaar zit. 

Hoe zit het contract van Paolo Dybala in elkaar?

Paolo Dybala staat tot 2025 onder contract bij AS Roma. De Argentijn verruilde Juventus in 2022 voor de Romeinen en tekende destijds een driejarig contract. Dybala is met de club in gesprek over een mogelijke verlenging, maar daar is tot dusver nog niets uit voortgekomen. Volgens Calciomercato kunnen buitenlandse clubs toeslaan en Dybala voor dertien miljoen euro losweken van de club vanwege een clausule. Binnenlandse clubs moeten een hoger bedrag betalen. 

Dybala, die Feyenoord vorig jaar nog pijn deed in de Europa League, heeft gesteld dat hij zijn carrière wil afsluiten bij AS Roma. Toch is het niet ondenkbaar dat een andere club toeslaat vanwege de contractsituatie van de speler. Roma kan de clausule ongedaan maken door een bonus aan Dybala te geven van tussen de drie en vijf miljoen euro. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!