Nieuws

Domper voor Zirkzee: Serie A wijst eigenhandig andere speler aan als Speler van de Maand

Domper voor Zirkzee: Serie A wijst eigenhandig andere speler aan als Speler van de Maand

08-12-2023 16:45 Laatste update: 16:45

Recent werd Joshua Zirkzee nog uitgeroepen tot Speler van de Maand in de Serie A. Echter blijkt nu dat de competitie op de eigen kanalen een andere speler naar buiten als beste van november. Een opmerkelijk besluit van de Italiaanse competitie, die zelf Paulo Dybala aanwijst als Speler van de Maand.  

'Een speciale maand voor Dybala', klinkt het op de sociale media van de Serie A. De aanvaller van AS Roma was in november goed voor twee assists en één doelpunt in vier wedstrijden. Roma versloeg Lecce (2-1), Udinese (3-1) en Sassuolo (1-2), waar de ontmoeting met Lazio in een 0-0 gelijkspel eindigde. In hetzelfde aantal wedstrijden zorgde Zirkzee, in dienst van Bologna, voor twee doelpunten en één assist. 

Eerder dit seizoen kregen Rafael Leao (AC Milan) en Lautaro Martínez (Inter) nog de onderscheiding van beste speler van de maanden september en oktober. Voor Dybala is het zijn tweede onderscheiding van Speler van de Maand, waar de Argentijn als speler van Juventus in juli 2020 ook al een keer in de prijzen viel. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!