Transfernieuws

'Feyenoord in actie na FIFA-uitspraak, Til schermt met interesse andere clubs'

'Feyenoord in actie na FIFA-uitspraak, Til schermt met interesse andere clubs'

22-06-2022 09:43

Feyenoord wil direct schakelen nadat de FIFA zich heeft uitgesproken over de transferstatus van spelers in Rusland en Oekraïne. In De Kuip hoopt men Guus Til ook komend seizoen aan zich te verbinden, meldt De Telegraaf.

De Oranje-international werd afgelopen seizoen gehuurd van Spartak Moskou. Door de uitspraak van de FIFA is Til komend seizoen niet gebonden aan zijn contract bij Spartak. De middenvelder kan dus vrijuit opzoek naar een andere club. De Telegraaf meldt dat Feyenoord hem meteen een aanbieding heeft gedaan, maar de door AZ opgeleide spelverdeler kan ook rekenen op interesse van andere clubs.

Voor Jorrit Hendrix is de uitspraak van de FIFA niet van invloed. De middenvelder werd in januari namelijk voor anderhalf jaar gehuurd van Spartak. Feyenoord maakte ook gebruik van de speciale transferregeling door keeper Valentin Cojocaru aan te trekken. De keeper kwam over van het Oekraïense SK Dnipro-1. De Roemeense doelman heeft de Feyenoord-deur echter alweer achter zich dichtgedaan en vertrok naar het Belgische OH Leuven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!