Transfernieuws

Brenet bevestigt interesse: 'Feyenoord is concreet en ik heb contact met PSV'

Brenet bevestigt interesse: 'Feyenoord is concreet en ik heb contact met PSV'

17-06-2022 16:48

Nog twee weken staat Joshua Brenet officieel onder contract bij FC Twente. Vervolgens is de door Feyenoord, PSV én buitenlandse begeerde back transfervrij. De vleugelverdediger bevestigt tegenover VoetbalPrimeur de interesse van de Stadionclub.

Al langere tijd gonst het van de geruchten over de vermeende belangstelling van zowel de Rotterdammers als de Brabantse club waar hij eerder speelde. "Zoals jullie al weten: Feyenoord is concreet", vertelt Brenet aan het medium. "Ik heb meerdere malen contact met de mensen van PSV. En dan hier en daar wat buitenlandse dingen."

Zoals hij al in een eerder interview aangaf, heeft de vleugelverdediger geen haast met zijn keuze. "Ik denk over alles goed na en ga af op mijn gevoel. Waar ik me het beste bij voel." Of hij een langer verblijf bij FC Twente niet uitsluit? "Vanzelfsprekend, ze hebben al vaker uitgesproken dat ze me graag willen behouden."

In januari streek Brenet in Enschede neer, nadat hij ontbinding van zijn contract bij TSG Hoffenheim overeen was gekomen. "Ik ben weer de speler geworden die ik eigenlijk was, kun je zeggen. Natuurlijk is FC Twente gewoon een optie, anders zou ik ook niet hier zijn aangesloten."