Transfernieuws

Romano: Paris Saint-Germain komt uit bij Inter in zoektocht naar verdediger

Romano: Paris Saint-Germain komt uit bij Inter in zoektocht naar verdediger

09-06-2022 08:32 Laatste update: 13:44

Paris Saint-Germain heeft zijn oog laten vallen op Milan Skriniar van Internazionale. De Slowaakse verdediger maakt al jarenlang onderdeel uit van de vijfmans-defensie van de Milanezen, en zou zijn carrière kunnen gaan vervolgen in Frankrijk. 

Of PSG daadwerkelijk concreet gaat worden voor Skriniar, is nog maar de vraag. Inter heeft nog geen officieel bod ontvangen vanuit Parijs. Of dat bod er gaat komen, hangt af van het prijskaartje van de Slowaak. De vice-kampioen van Italië steekt het niet namelijk niet onder stoelen of banken dat Skriniar van grote waarde is voor hen. 

Skriniar speelt al vanaf het seizoen 2015/2016 in de Serie A, bij Sampdoria. Na twee seizoenen bij de club uit Genoa, ging de verdediger een stap hogerop bij Inter. Vanaf het eerste seizoen is de 55-voudig international van Slowakije niet meer weg te denken uit de basisopstelling van de blauw-zwarten. In vijf seizoenen Inter kwam Skriniar tot 241 wedstrijden waarin hij elf keer scoorde. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!