Heerlijke beelden vanuit London: Van de Ven toegezongen na schitterend doelpunt

8 april - 16:05

Micky van de Ven kan niet meer stuk bij de fans van Tottenham Hotspur. Na het duel met Nottingham Forrest werd de Nederlandse verdediger luidkeels toegezongen op het nummer Give It Up van KC & The Sunshine Band. Van de Ven scoorde tegen Forest de bevrijdende 2-1.

De naam van Van de Veen schalde hard door het Tottenham Hotspur stadion. Op zondagavond had de verdediger een belangrijke rol in de overwinning op Nottinham Forrest. Na een vroege voorsprong deed Chris Wood Spurs pijn en zo bleef het lang 1-1 in London. Tot de Nederlander besloot van afstand uit te halen en zijn poging de bovenhoek in zag vliegen.

Het was pas de tweede goal van Van de Ven dit seizoen, maar wel een hele belangrijke. Door de drie punten die Tottenham in eigen huis hield deed de ploeg een belangrijke stap richting de top vier. Het ging Aston Villa voorbij en heeft nog één wedstrijd te goed. Daarmee kan het verschil tussen beide ploegen drie punten worden.

Voor Tottenham Hotspur is de volgende test ook niet ver weg. De ploeg van Ange Postecoglou neemt het in speelronde 33 van de Premier League op tegen Newcastle United. The Magpies staan achtste en kunnen door Spurs in de weg te zitten zelf ook goede zaken doen op de ranglijst.

De schitterende goal van Van de Ven.