PSV-fan is klaar met Van Bommel: 'Geen clubicoon meer, die zie ik nog wel naar Ajax gaan'

27 februari - 15:20 Laatste update: 15:20

Is Mark van Bommel geen clubicoon meer in Eindhoven? Volgens deze PSV-fan is de oud-middenvelder van de Eindhovenaren dat niet meer en voor de camera's van VoetbalNieuws.nl geeft het tekst en uitleg. Een andere oud-trainer is dat nog wel.

"Nee dat kan ik mij niet voorstellen, van Van Bommel zou ik mij dat nog wel kunnen voorstellen", begint de fan tijdens een open training van PSV desgevraagd. Tijdens Studio Voetbal opperde Rafeal van der Vaart, Ruud van Nistelrooij als trainer van Ajax. Dat ziet deze fan de oud-PSV spits niet doen. "Van Nistelrooij is veel chiquer weggegaan en heeft geen trap na gegeven. Hij houdt nog altijd van de club, dat is nog altijd een supporter. Dat vind ik een clubicoon."

Over Van Bommel is deze fan wat minder enthousiast. "Bij hem zit zoveel rancune, die heeft het voor mij hier echt wel verpest. Die zie ik ook niet meer als een clubicoon. Als het onder hem niet liep, dat vond hij zichzelf toch belangrijker dan de club. Dat vind ik niet bij een clubicoon horen."

Hoewel Van der Vaart dus de naam van Van Nistelrooij noemde, ziet deze fan alleen Van Bommel de overstap maken richting Amsterdam. "Ik kan mij nooit voorstellen dat hij dat zou doen", begint de fan over een mogelijke baan bij Ajax voor Van Nistelrooij. "Van Bommel zou ik dat wel zien doen. Die is ook meteen met Marc Overmars mee gegaan richting Royal Antwerp FC. Die zit meteen op de fiets. Onze vriend Ruud van Nistelrooij zie ik dat nooit doen joh."