Keuzes voor plek in Oranje naast De Jong: 'Weet niet waarom hij er nog bij zit'

13-11-2023 17:04

Hét grote vraagteken in het Nederland elftal is al maandenlang de vacature op het middenveld naast Frenkie de Jong. Tijjani Reijnders diende zich afgelopen interlandperiode aan op die plek, maar nog altijd is er geen vast duo gesmeed. In TITELSTRIJD van VoetbalNieuws worden mogelijke kanshebbers langs de meetlat gelegd.

Door een blessure maakt De Jong geen deel uit van de huidige selectie van het Nederlands elftal, maar dat geldt wel voor Reijnders, Teun Koopmeiners, Jerdy Schouten, Marten de Roon en Mats Wieffer. Het antwoord op de vraag gaan we de komende weken dan ook niet krijgen, maar toch is het goed om de nummer acht positie in Oranje onder de loep te nemen.

In de aflevering van TITELSTRIJD worden er keuzes gemaakt uit Reijnders, Koopmeiners, Schouten, De Roon en de afgelopen weekend uitblinkende Quinten Timber, maar ook Wieffer, Joey Veerman en Ryan Gravenberch zouden op die positie kunnen spelen.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!