Nieuws

Taylor praat zijn mond voorbij in Ajax-kleedkamer: 'Hij gaat ons helaas verlaten'

Taylor praat zijn mond voorbij in Ajax-kleedkamer: 'Hij gaat ons helaas verlaten'

12-05-2022 13:53
3

Feestelijke taferelen in Amsterdam: Ajax viert de 36ste landstitel en Kenneth Taylor gaat even undercover als verslaggever. De middenvelder lijkt zich in gesprek echter de mond voorbij te praten over de toekomst van Ryan Gravenberch. 

In het feestelijke filmpje gaat Taylor op zoek naar Dusan Tadic voor een interview, maar de Serviër wordt niet gevonden. Taylor ziet Davy Klaassen en kan het niet laten "Mister 1-0" een hak te zetten. "Davy Klaassen, hoe heeft het Sorare-team het gedaan?", vraagt Taylor. Klaassen en Daley Blind moeten lachen om de opmerking, maar zijn toch niet helemaal op hun gemak. "Volgens mij wel goed hoor, maar knip deze er maar uit." De twee spelers kwamen onlangs in opspraak vanwege dubieuze aankopen in het online voetbalgokspel Sorare, waar men spelerkaarten kan kopen en verkopen. 

In gesprek met Gravenberch praat Taylor zijn mond voorbij. "Hij gaat ons helaas verlaten, maar hij heeft het zwaar verdiend." De reactie van Gravenberch spreekt boekdelen, die verrast is door de woorden van Taylor. Daarmee lijkt het wel zeker dat Gravenberch volgend seizoen, net als Noussair Mazraoui, naar Bayern München vertrekt.