Nieuws

NAC Breda zet Hilterman uit de selectie na uitspraken op huldiging van FC Emmen

NAC Breda zet Hilterman uit de selectie na uitspraken op huldiging van FC Emmen

01-05-2022 10:54

Jeredy Hilterman is door NAC Breda per direct uit de selectie gezet. De aanvaller gaf bij de huldiging van zijn voormalig werkgever FC Emmen aan dat hij meer gevoel heeft bij zijn oude club en liet merken open te staan voor een terugkeer. 

"Ik heb bij deze club een heel goed gevoel gekregen. Bij NAC is dat wat minder, mede doordat ze in een lastige periode zitten. Dat zegt niet dat ik geen gevoel heb bij NAC, maar bij Emmen is dat meer", vertelde hij tegenover ESPN.

In Breda zijn ze niet blij met de uitspraken van Hilterman. 'Jeredy Hilterman wordt naar aanleiding van verbale uitingen tijdens het kampioensfeest van FC Emmen per direct buiten de groep gelaten. Zijn gedrag helpt niet in het groepsproces met het oog op het behalen en succesvol zijn in de Play-Offs', reageert NAC. 'Daarom zal Jeredy voorlopig niet deelnemen aan groepsactiviteiten.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!