Nieuws

Dasa keert mogelijk terug naar geboorteland: Ik heb de keuze nog niet gemaakt

Dasa keert mogelijk terug naar geboorteland: "Ik heb de keuze nog niet gemaakt"

30-04-2022 13:54

Eliazar Dasa is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden in het shirt van Vitesse. De rechtsback is deze zomer transfervrij en staat in de belangstelling van Maccabi Tel Aviv, een club uit zijn geboorteland Isreal.

Met dit nieuws treedt het Israëlische Sport5 naar buiten. Dat Dasa transfervrij op te pikken is, draagt bij aan de interesse. Maccabi Tel Aviv heeft al voorzichtig aan de wingback getrokken, maar of het daadwerkelijk tot een transfer komt, is afwachten. Sport5 weet dat Dasa de voorkeur heeft om in het buitenland te blijven, waardoor een terugkeer vooralsnog uitgesloten lijkt.

Dasa zelf is nog niet van plan om snel duidelijkheid te geven over zijn toekomst. Er bestaat volgens hem nog altijd de mogelijkheid op een langer verblijf in Arnhem. "Ik heb die keuze nog niet gemaakt", vertelde hij in een eerder interview met Voetbal International. "Dat doe ik pas na het seizoen. Uit respect voor de club."

Dasa kreeg recentelijk nog de complimenten van niemand minder dan José Mourinho, na het verloren tweeluik in de achtste finales van de Conference League tegen AS Roma. De Israeliër zou in de belangstelling staan van meerdere Europese clubs.