Nieuws

Gullit adviseert absolute Liverpool-vedette: Je moet niet te hebberig zijn

Gullit adviseert absolute Liverpool-vedette: "Je moet niet te hebberig zijn"

30-04-2022 13:36 Laatste update: 13:39

Mohammed Salah maakt dit seizoen opnieuw furore in het shirt van Liverpool. De Egyptenaar is alweer goed voor dertig treffers in alle officiële wedstrijden voor The Reds, maar gaat volgend seizoen zijn laatste contractjaar in. Ruud Gullit bespreekt de situatie in de studio van Rondo voorafgaand aan het belangrijke duel uit bij Newcastle United, waarin de hoofdrolspeler op de bank begint. 

De gesprekken tussen Salah en Liverpool liggen momenteel stil. Gullit weet wel wat hij zou doen als hij in de schoenen van de buitenspeler zou staan. "Ik denk dat Salah gewoon moet bijtekenen", stelt de voormalig middenvelder. "Als je ziet wat er met Wijnaldum is gebeurd, die zit nu op de bank. Hij (Salah red.) is ook op een leeftijd dat je denkt, wil je je nog ergens anders gaan bewijzen?"

De Nederlander ziet dit seizoen een oppermachtig Liverpool. "Je zit ook in een ploeg die alles kan winnen", zegt Gullit, die denkt dat Salah misschien iets te veel eisend is. "Je moet niet te hebberig zijn en gewoon blijven bij Liverpool".

Salah kan dit seizoen een mooie prestatie neerzetten met Liverpool. De fans mogen nog altijd hopen op een kwartet aan prijzen, aangezien de ploeg van Jürgen Klopp nog in de race is om de Premier League, FA-Cup en Champions League. De League Cup werd dit seizoen al binnengehaald.