Nieuws

Conte haalt flink uit naar media: 'Stop met nepnieuws en leugens te vertellen'

Conte haalt flink uit naar media: 'Stop met nepnieuws en leugens te vertellen'

29-04-2022 15:48

Antonio Conte heeft tijdens een persconferentie gereageerd op de geruchten dat de trainer na afloop van dit seizoen in beeld komt bij Paris Saint-Germain. Volgens de Italiaan zijn journalisten uit op sensatie door hem te linken aan de Parijse grootmacht

Momenteel zwaait Mauricio Pochettino nog altijd de scepter in het Parc des Princes, maar de verwachtingen zijn dat de Argentijn na afloop van het huidige seizoen zijn biezen pakt. "Natuurlijk vind ik het goed dat andere clubs mijn werk waarderen, maar dit is één ding", reageert de Tottenham Hotspur-manager op het persmoment.

"De waarheid is dat ik er niet van hou als mensen nieuws proberen te verzinnen, alleen maar om te praten, alleen maar om problemen te creëren", vervolgt hij. "Dit is niet juist, dit is niet eerlijk voor de betrokken clubs of voor mijn spelers. Ook omdat ik het gevoel heb dat we echt gefocust zijn op deze vijf wedstrijden en het behalen van een resultaat."

Zijn klaagzang is nog niet ten einde. "Mensen die hier iets over willen zeggen moeten respect tonen voor iedereen die bij de situatie betrokken is. Ze moeten dus geen nepnieuws verzinnen en leugens vertellen", stelt Conte tot slot.