Nieuws

PSV zet honderd supporters in het zonnetje na 'vervelend incident' in bekerfinale

PSV zet honderd supporters in het zonnetje na 'vervelend incident' in bekerfinale

28-04-2022 17:55

PSV heeft ongeveer honderd mensen donderdag verwelkomd bij een besloten training van de Eindhovenaren. Het ging om een groep mensen die bij een 'vervelend incident' betrokken raakten tijdens het duel met Ajax in de bekerfinale. Op deze manier hoopt PSV de betrokkenen in het zonnetje te zetten. 

Tijdens de bekerfinale kwamen namelijk gemaskerde mannen De Kuip binnen en kwamen zij in het vak met PSV-fans terecht. In het vak zaten onder meer kinderen en die waren zo aangeslagen dat ze niet meer de tribunes opdurfden na het incident. Om de pijn te verzachten, zijn deze mensen uitgenodigd op een besloten training van PSV. 

De betrokkenen mochten naar een besloten training van de A-selectie kijken op donderdagochtend. Na afloop namen spelers en staf de tijd voor foto's en handtekeningen. Op sociale media deelt PSV dat zij hopen dat de uitgenodigde mensen een leuke ochtend hebben gehad. 

PSV maakt zich op voor het belangrijke competitieduel met Willem II dat zondag plaatsvindt. De Eindhovenaren hebben vier wedstrijden de tijd om een achterstand van vier punten goed te maken op Ajax, waardoor elk duel moet worden gewonnen. Ajax krijgt PEC Zwolle op bezoek. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!