Nieuws

'Go Ahead wil RKC-duo transfervrij binnenhalen aan het eind van het seizoen'

'Go Ahead wil RKC-duo transfervrij binnenhalen aan het eind van het seizoen'

19-04-2022 22:36

Finn Stokkers moet volgend seizoen de nieuwe spits worden van Go Ahead Eagles, dat meldt Voetbal International. Daarnaast hopen de Deventenaren ook Richard van der Venne aan het eind van het seizoen in te lijven.

Go Ahead Eagles kan Stokkers transfervrij overnemen, aangezien hij bij RKC een aflopend contract heeft. De nummer negen van de Eredivisie heeft volgens Voetbal International al meerdere gesprekken gevoerd met de 26-jarige spits. Stokkers speelde dit seizoen 21 competitiewedstrijden voor de Waalwijkers, waarin hij eenmaal trefzeker was. 

Van der Venne kan ook rekenen op serieuze interesse van Go Ahead Eagles. De aanvallende middenvelder loopt na dit seizoen ook transfervrij de deur uit. Hij stond tussen 2018 en 2020 al onder contract in de Adelaarshorst. Een terugkeer lijkt dus een goede optie voor beide partijen. De 29-jarige middenvelder kwam dit Eredivisie-seizoen negentien keer in actie voor RKC. Hij wist drie keer het net te vinden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!