Nieuws

'Juventus-terugkeer Pogba mogelijk, maar PSG en Real betere papieren'

'Juventus-terugkeer Pogba mogelijk, maar PSG en Real betere papieren'

18-04-2022 16:53 Laatste update: 16:56

Paul Pogba lijkt zich mogelijk te gaan verzoenen met zijn oude club Juventus. De Franse middenvelder loopt komende zomer uit zijn contract bij Manchester United en kan bij meerdere clubs terecht. Paris Saint-Germain en Real Madrid zijn ook in de race om de handtekening van de octopus

Pogba vertrok in 2016 uit Turijn en keerde terug in Manchester, waar de Fransman al meerdere jaren in de jeugd speelde. Het sprookje lijkt zes jaar later echter voorbij en de middenvelder wordt vaak bekritiseerd vanwege zijn gebrek aan werklust. 

Volgens berichten van Sportmediaset is onder meer Juventus geïnteresseerd om de Fransman weer in de armen te sluiten. De Oude Dame hoopt op een terugkeer van Pogba, maar moet wel de concurrentie van Paris Saint-Germain en Real Madrid accepteren. Volgens Italiaanse meda hebben de topclubs uit Spanje en Frankrijk meer kans op een handtekening van de Fransman. 

De club uit Turijn heeft het de laatste tijd moeilijk op sportief gebied en dat zou zomaar de doorslag kunnen geven voor Pogba om zijn heil elders te zoeken. Real Madrid floreert daarentegen en volgens Football Italia wil Pogba vooral prijzen pakken bij een eventuele nieuwe club. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!