Reactie

Maguire is 'onware' berichten Engelse media zat: 'Dit is er weer zo een'

Maguire is 'onware' berichten Engelse media zat: 'Dit is er weer zo een'

18-02-2022 13:08 Laatste update: 13:38

Harry Maguire is klaar met de Engels pers. De Engelse international geeft de media een veeg uit de pan op Twitter en stelt dat er veel verhalen over Manchester United naar buiten komen die niet kloppen.

Een 'scoop' van The Daily Mirror blijkt de druppel te zijn. De Engelse krant beweert dat de aanvoerder van Manchester United in de clinch ligt met Cristiano Ronaldo over het aanvoerderschap. Dit wordt door Maguire stellig ontkend.

'Ik heb al veel nieuwsberichten gezien over deze club die niet waar zijn en dit is er weer een', tweet hij. 'Ik ga niet op alles wat er geschreven wordt reageren, maar bij dit bericht voelde ik me genoodzaakt. Wij zijn United en nu de focus op zaterdag. Geniet van je dag allemaal.'

Manchester United is bezig aan een topclub-onwaardig seizoen en kan het kampioenschap al vergeten. De strijd om een Champions League-plek is in volle gang, maar ook dat gaat voor United niet makkelijk worden. Dat komt de ploeg en trainer Ralf Rangnick de laatste weken op veel kritiek te staan.