Nieuws

Vlahovic niet onder de indruk van saillant bekerduel: 'Ik zie het probleem niet'

Vlahovic niet onder de indruk van saillant bekerduel: 'Ik zie het probleem niet'

11-02-2022 11:01

Dusan Vlahovic maakt kort na zijn overstap naar Juventus al furore. De Servïer scoorde direct bij zijn debuut in de competitie en nam in de blessuretijd de winnende treffer in het bekertreffen met Sassuolo (2-1) voor zijn rekening. De jongeling toont zich niet bijster enthousiast over de koppeling aan zijn voormalig werkgever Fiorentina in de halve finale van het toernooi.

Voor zeventig miljoen euro verkaste de goalgetter van Fiorentina naar De Oude Dame. Daardoor is het affiche van de halve finale in de strijd om de Copa Italia saillant: dan nemen La Viola en Juventus het tegen elkaar op in een tweeluik. De overstap naar de grootmacht uit Turijn wordt Vlahovic niet in dank afgenomen door de fans.

"Ik denk alleen aan de wedstrijd en aan winnen. Andere dingen interesseren me niet zo", vertelt de spits aan Mediaset. "Het wordt gewoon een wedstrijd zoals alle andere wedstrijden. Ik zie het probleem niet", zucht hij.

Masimilliano Allegri is ondanks de doeltreffendheid van zijn aanwinst kritisch. "Hij integreert goed, maar er is ook nog voldoende ruimte voor verbetering. Hij moet balvaster worden en meer de diepte zoeken. Maar hij heeft duidelijk kwaliteiten en eigenschappen die Juventus nog niet had."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!