Nieuws

Di María slaat van zich af na Duitse kritiek op Messi: 'Ga ergens anders huilen'

Di María slaat van zich af na Duitse kritiek op Messi: 'Ga ergens anders huilen'

02-11-2023 15:22 Laatste update: 15:46

Ángel Di María hield niet in na opmerkingen van Lothar Matthäus richting landgenoot Lionel Messi. De oud-aanvoerder van Die Mannschaft leverde kritiek over de winst van de Argentijn in de Ballon d'Or-verkiezing. Dat pikte de buitenspeler niet en dat maakte hij duidelijk op Instagram.

Matthäus stelde tijdens de verkiezing dat Messi dit jaar niet de verdiende winnaar van de verkiezing is geworden. "Je kan dit jaar niet om Erling Haaland heen. Hij won grote prijzen en brak allerlei records. Het is onverdiend dat Messi dit jaar weer heeft gewonnen. Ik vind de uitverkiezing een farce, ook al ben ik Messi-fan."

De woorden van Matthäus werden vervolgens overgenomen door het Argentijnse Diario Olé. Zij plaatsten de quote en Di María was duidelijk niet onder de indruk van de woorden van de Duitser. Ga lekker ergens anders huilen, schreef de vleugelspeler op zijn sociale kanalen.

Zelf scoorde Di María dinsdagavond nog bij Benfica in de bekerwedstrijd met Arouca. In de competitie speelden de manschappen van Roger Schmidt nog gelijk tegen laagvlieger Casa Pia. De reeks in de Champions League is nóg onfortuinlijker voor O Glorioso: in de eerste drie wedstrijden werd drie keer verloren. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!