Nieuws

'Gestopte Ibrahimovic overweegt terugkeer naar AC Milan voor rol in management'

'Gestopte Ibrahimovic overweegt terugkeer naar AC Milan voor rol in management'

31-10-2023 10:06

Zlatan Ibrahimovic zou serieus werk maken van een terugkeer bij AC Milan, zo meldt Corriere della Sera. Ibrahimovic hing vorig seizoen op 41-jarige leeftijd zijn schoenen aan de wilgen. Nu zou de Zweed terug kunnen keren in het management van zijn oude club.

Recent keerde Ibrahimovic al voor even terug op het trainingsveld voor AC Milan en had hij een ontmoeting met eigenaar Gerry Cardinale. Milan zou zijn superspits van weleer krijg terug willen laten keren binnen de club, waarbij het zou gaan om een rol binnen het management. Zelf zou Ibra de terugkeer ook overwegen. Binnen Milan is er namelijk een dringende behoefte aan iemand met een achtergrond als voetballer in het management. De club zou bang zijn dat er anders een chaotische situatie kan voortkomen.

Ibra zou worden gezien als de perfecte man voor de rol, gezien zijn goede relatie met hoofdtrainer Stefano Pioli. In het seizoen 2021/22 werden de twee nog landskampioen van Italië met AC Milan. In het verleden kwam Ibra tussen 2010 en 2012 én 2020 en 2023 uit voor Milan. In 163 wedstrijden tekende de Zweed voor 93 doelpunten en 35 assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!