Nieuws

Oranje wacht heksenketel in Griekenland: 'Aansteker als bij Klaassen heel normaal'

Oranje wacht heksenketel in Griekenland: 'Aansteker als bij Klaassen heel normaal'

16-10-2023 15:32

Diego Biseswar kan niets anders dan bevestigen dat het Nederlands elftal zich mag op gaan maken voor een ware heksenketel in Griekenland. De 34-jarige aanvaller die momenteel bij PAOK Saloniki speelt vergelijkt de sfeer met die in De Kuip, zo vertelt hij in gesprek met VoetbalPrimeur.

Biseswar weet hoe het is om in De Kuip te spelen maar ook Griekenland is hem nu bekend. De Nederlander stond tussen 2006 en 2012 onder contract in Rotterdam, waarna hij via een uitstapje in Turkije in Griekenland belandde.

"Ik heb meerdere klassiekers in Nederland gespeeld, maar daar kunnen ze niet tippen aan hoe het er in Griekenland aan toegaat", begint Biseswar in gesprek met VP. "Het geluid van De Kuip gaat hier keer twee het veld heb ik soms al kippenvel, dan weet je gewoon dat je niet kan verliezen."

In Nederland stak afgelopen jaar het moment met Klaassen de kop op. De middenvelder van Ajax kreeg een aansteker tegen zijn hoofd in De Kuip. Van zo’n tafereel zou Biseswar in Griekenland niet staan te kijken. "Zo'n aansteker als bij Klaassen is hier heel normaal. Een goede corner nemen is onmogelijk. Je neemt hem even snel om weg te zijn, echt niet om hem goed op iemand zijn hoofd te leggen", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!