Transfernieuws

'Barcelona overtuigd van Portugese huurling: Catalanen zetten in op transfer'

'Barcelona overtuigd van Portugese huurling: Catalanen zetten in op transfer'

15-10-2023 10:44

FC Barcelona is volledig overtuigd van de kwaliteiten van Joao Felix. De Portugees wordt dit seizoen gehuurd van Atlético Madrid, maar de Catalanen willen in gaan zetten op een langer verblijf.

Felix streek in de zomer neer in Barcelona en heeft men binnen de club weten te overtuigen. Mede door drie doelpunten en drie assists in acht wedstrijden is men gelukkig met de Portugees en daarnaast zou hij een positieve invloed hebben in de kleedkamer. SPORT meldt dat bronnen binnen de club hebben aangegeven langer met hem door te willen. "We hebben het hele seizoen de tijd om een ​​voorstel voor te bereiden waarmee we Joao Félix kunnen behouden. We zijn erg blij met zijn prestaties en hij is een speler die erg populair is in alle geledingen van de club", vertelt een bron binnen de club.

Komende zomer moet Felix terugkeren naar Madrid, maar Barça hoopt er dus uit te gaan komen met de Madrilenen. Barcelona is ook al begonnen met een charmeoffensief richting de speler. Op het moment van tekenen kon Felix slecht 400.000 euro verdienen in verband met de fair-play-regels. De Catalanen vonden een extra potje geld en hebben het salaris van de Portugees al kunnen opwerken naar vier miljoen euro.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!