Nieuws

Griekse bondscoach: 'Had het niet geloofd als je me dit na de loting had gezegd'

Griekse bondscoach: 'Had het niet geloofd als je me dit na de loting had gezegd'

14-10-2023 11:40

Griekenland-bondscoach Gustavo Poyet kan niet geloven dat zijn land zo'n goede uitgangspositie heeft op het EK van 2024 in Duitsland. De Griek gaat met veel vertrouwen het duel van aankomende maandag in.

Met één wedstrijd meer gespeeld staat Griekenland momenteel op plek twee in groep B met drie punten boven het Nederlands efltal. Dat komt door de overwinning die de Grieken vrijdagavond boekte bij Ierland (0-2) en het verlies van Oranje tegen Frankrijk (1-2).

"Complimenten voor mijn spelers. We gingen naar voren als we moesten en we verdedigden naar behoren. We zagen een echt en compleet team vanavond en hebben een basis gelegd voor de wedstrijd tegen Nederland. Ik hoop dat we maandag in een vol stadion spelen", begon Poyet op de persconferentie.

Poyet weet als geen ander dat het duel van maandag wel eens doorslaggevend kan zijn. "De wedstrijd van maandag wordt heel belangrijk. We zullen heel veel dingen goed moeten doen om te winnen. We hebben onszelf in deze positie gebracht. Als je me na de loting had verteld dat we nu in deze situatie hadden gezeten, had ik het niet geloofd", besloot hij. Aanstaande maandag staat het duel tussen Griekenland en Athene om 20.45 op de planning.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!