Nieuws

Salernitana haalt Inzaghi terug naar Serie A: ‘Van Nistelrooy was ook in beeld’

Salernitana haalt Inzaghi terug naar Serie A: ‘Van Nistelrooy was ook in beeld’

10-10-2023 18:31

Filippo Inzaghi is de nieuwe trainer van Salernitana. In de zoektocht naar een nieuwe oefenmeester zou ook de naam van Ruud van Nistelrooij op het lijstje staan, weet Serie A-kenner Wesley Victor Mak te melden.

Na zijn vertrek bij Reggina afgelopen zomer zat Inzaghi enige tijd zonder club. Salernitana haalt de oud-spits nu terug naar de Serie A. De problemen bij de club zijn groot. Na acht wedstrijden wist Salernitana nog niet te winnen. Na drie keer een gelijkspel staat de teller op drie punten.

In de zoektocht naar een nieuwe trainer zou ook Van Nistelrooij genoemd zijn. De club zou namelijk op zoek zijn naar ‘een voormalige wereldspits’. Of de interesse daadwerkelijk serieus was, is niet bekend. Wel heeft Salernitana nu in ieder geval met Inzaghi een grote naam binnengehaald. Als speler maakte de spits deel uit van het gouden AC Milan, waarmee het onder meer twee keer de Champions League, twee landstitels en twee UEFA Supercup’s won. In dienst van Italië veroverde Inzaghi ook nog eens in 2006 de WK-beker.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!