Nieuws

City-ster imiteert DiCaprio: ludieke aankondiging contractverlenging

City-ster imiteert DiCaprio: ludieke aankondiging contractverlenging

14-09-2023 19:21

Kyle Walker heeft zijn toekomst verbonden aan Manchester City. Ondanks de interesse van Bayern München afgelopen transferperiode en een onzekere start onder Pep Guardiola, heeft de rechtsachter besloten om bij de Premier League-club te blijven.

Aan het begin van het seizoen was het nog maar de vraag of Walker een vaste waarde zou blijven voor City. Zijn contract liep af en Bayern München stond op de loer. Maar de 33-jarige verdediger heeft zich teruggevochten in het team en miste geen minuut in de Premier League.

Zijn populariteit binnen de selectie is ook niet onopgemerkt gebleven. Dit werd duidelijk toen Manchester City zijn contractverlenging op een bijzondere manier aankondigde. In een video imiteert Walker de bekende scene van Leonardo DiCaprio uit 'The Wolf of Wall Street', waarbij ook andere City-spelers hun acteertalenten lieten zien. De Engelse verdediger blijft nu tot de zomer van 2026 bij de club.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!