Nieuws

Argentijn wordt topkandidaat bij Real Madrid als transfer Mbappé in 2024 afketst

Argentijn wordt topkandidaat bij Real Madrid als transfer Mbappé in 2024 afketst

11-09-2023 11:15 Laatste update: 11:20

Real Madrid heeft Julian Álvarez op het oog als alternatief voor Kylian Mbappé. De Argentijnse wereldkampioen is volgens Mundo Deportivo de topkandidaat als de transfer van Mbappé opnieuw afketst.

Mbappé blijft de droomaanwinst voor de Koninklijke, maar de Fransman verlengde onlangs zijn contract bij Paris Saint-Germain. Álvarez moet plan B worden voor Real Madrid. De 22-jarige aanvaller van Manchester City werd afgelopen zomer voor ruim 20 miljoen euro overgenomen van River Plate.

Ook de Canadees Alphonso Davies staat op het lijstje van Real. Zijn contract bij Bayern München loopt tot 2025 en Davies lijkt vooralsnog niet van plan dat te verlengen. Real Madrid houdt de situatie nauwlettend in de gaten.

De Spaanse topclub denkt al ver vooruit en heeft met Álvarez en Davies al twee opties achter de hand voor de komende transferperiodes. De Argentijn moet de eerste keus worden als de zo gewenste komst van Mbappé wederom afketst.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!