Nieuws

'Ronaldo opent deuren van hotel in Marrakech voor slachtoffers aardbevingsramp'

'Ronaldo opent deuren van hotel in Marrakech voor slachtoffers aardbevingsramp'

10-09-2023 13:37 Laatste update: 13:39

Cristiano Ronaldo opent de deuren van zijn luxueuze hotel in Marrakech voor slachtoffers van de aardbevingsramp. Volgens Portugese en Spaanse berichtgeving biedt de Portugese superster onderdak aan mensen die getroffen zijn door de ramp. 

Onder meer AS doet melding van de liefdadigheidsactie van Ronaldo. Het hotel heeft 174 kamers en is vooral bedoeld voor de rijkere toeristen en inwoners, maar zal de komende tijd huisvesting bieden aan slachtoffers. Door de aardbeving in Marokko op vrijdag, waar het epicentrum dicht bij Marrakech lag, vielen tot dusver al ruim tweeduizend doden.

Naast de daad van Ronaldo maakten ook andere voetballers het verschil. De nationale ploeg van Marokko doneerde onlangs bloed om slachtoffers te helpen. "We gaan door een moeilijke tijd', stelde sterspeler Achraf Hakimi na zijn daad. "We moeten nu zoveel mogelijk mensen gaan helpen. Ik heb ontzettend te doen met alle slachtoffers."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!