Nieuws

Pavlidis kijkt uit naar duel met Oranje: 'Ik heb er een goed gevoel over'

Pavlidis kijkt uit naar duel met Oranje: 'Ik heb er een goed gevoel over'

07-09-2023 09:22

Vangelis Pavlidis kijkt uit naar het treffen met Nederland, maar weet dat Griekenland een zware kluif staat te wachten. De spits van AZ beseft zich dat Griekenland een enorme stap richting het EK kan zetten met een overwinning. 

De Griekse spits spreekt met ESPN over het affiche dat donderdagavond plaatsvindt. Nederland speelde pas twee wedstrijden en staat daarom slechts vierde in de groep. "Het is een mooie wedstrijd in een fraai stadium in Eindhoven. Het is heel gaaf om te spelen tegen het Nederlands elftal. Ik heb er een goed gevoel over en we hebben hoge verwachtingen", stelt Pavlidis.

Griekse media voorspellen dat de spits op de bank begint. De speler van AZ wil er alles aan doen om het EK te halen met Griekenland. "We praten wel met elkaar na de wedstrijd, maar deze groepsfase is lastig. Nederland is een goed land, met veel topspelers. We verwachten ook veel van onszelf, we willen weer terug naar het EK. Ik ga er alles aan doen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!